Tetőfelújítás Debrecen környékén

A Toptető Kft vállalja családi házak, nyaralók, közintézmények tetőfedés munkálatait Debrecen és környékén. Az új tető elkészítését vállaljuk: Cserepes lemezzel, trapézlemezzel, bitumenes zsindely, korcolt lemezfedéssel, cserép és réz lemezzel is.

Magyarországon legfőbbképpen a jelenleg a 60-as években épült tetőkre, a köztudatban elterjedt úgynevezett „Kádár kocka házak” tulajdonosaitól kapunk a legtöbb érdeklődést és megrendelést tetőfelújítás vagy tetőcsere elvégzésére, illetve előzetes ingyenes felmérésre és árajánlat készítésre az ország egész területéről. Mostani munkánk is egy ilyen megrendelés követően teljesült.

Megrendelőnk komplett kivitelezést kért tőlünk, amely bádogozást és új csatornákat is tartalmazott Az elöregedett, és szétfagyott cserepeket lebontottuk. A tetőszerkezet szarufáit megerősítettük. Ellenlécezés és a tetőfólia felhelyezése után a megfelelő tetőléc szerkezet kialakítása következett.

Megrendelőnk a cserepes lemez tetőfedés mellett döntött amely tökéletes választás. Némi vágási veszteség adódik ugyan, de még így is a legköltségtakarékosabb megoldás. A cserepes lemez ára olcsó és gyorsan felhelyezhető. Ezeket a lemezeket méretre lehet rendelni, így lehet spórolni a vágási veszteséggel.

Több fajta színből lehet választani. Bármilyen hajlásszögű tetőre alkalmas biztonsággal telepíthető. A megfelelő cserepes lemez kiválasztásával és a Toptető Kft. szakszerű kivitelezésével akár 35 év garancia is elérhető.

A cserepes lemez tető nem mohásodik, felülete nem szívja be a vizet. A lemez hővezetése miatt nyáron éjszaka nem olyan meleg, mint a cserép.

Tetőfelújítás Debrecen környékén Kokadon képekben:

Azonnali hívás