Tetőfelújítás cserepeslemezzel Zala megyében

A Toptető Kft vállalja családi házak, nyaralók, közintézmények tetőfedés munkálatait Zala megye és környékén. Az új tető elkészítését vállaljuk: Cserepes lemezzel, trapézlemezzel, bitumenes zsindely, korcolt lemezfedéssel, cserép és réz lemezzel is.

Megrendelőnk a cserepes lemez tetőfedés mellett döntött amely tökéletes választás. Némi vágási veszteség adódik ugyan, de még így is a legköltségtakarékosabb megoldás. A cserepes lemez ára olcsó és gyorsan felhelyezhető. Ezeket a lemezeket méretre lehet rendelni, így lehet spórolni a vágási veszteséggel.

A cserepes lemez tető nem mohásodik, felülete nem szívja be a vizet. A lemez hővezetése miatt nyáron éjszaka nem olyan meleg, mint a cserép.

Csapatunk ezúttal Zala megyében végzett tetőfelújítást cserepes lemezzel Petrikeresztúron.

Megrendelőnk komplett kivitelezést kért tőlünk, amely bádogozást és új csatornákat is tartalmazott Az elöregedett, és szétfagyott cserepeket lebontottuk. A tetőszerkezet szarufáit megerősítettük. Ellenlécezés és a tetőfólia felhelyezése után a megfelelő tetőléc szerkezet kialakítása következett.

100 % Garancia

Az elvégzett munkáinkra 100% garanciát vállalunk, csak minőségi alapanyagokat használunk fel az Ön otthona érdekében.

Ingyenes helyszíni felmérés

Kollegáink telefonon állnak rendelkezésre. Minden esetben ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az ország egész területén.

Azonnali munkakezdés

A megrendelt és elfogadott árajánlat után nem kell hónapokat várni a munka kezdésre. Rövid vállalási határidővel dolgozunk.

Tetőfelújítás cserepes lemezzel Zala megyében:

Kérdése van? Hívjon minket!

+36(70)602-(MUTAT)

Azonnali hívás