Tetőfedés cserepeslemezzel

A TOP-TETŐ Kft. vállalja családi házak, nyaralók, közintézmények tetőfedés munkálatait. Az új tető elkészítését vállaljuk: Cserepes lemezzel, trapézlemezzel, bitumenes zsindely, korcolt lemezfedéssel, cserép és réz lemezzel is. Csapatunk tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ácsok tetőfedők és bádogos munkatársaink több tíz éves szakmai tapasztalattal fognak Önnek időt álló szép kalapot építeni a házára.

A cserepes lemez tökéletes választás lehet, ha Ön könnyűszerkezetes tetőben gondolkodik. A cserepes lemez ára olcsó és gyorsan felhelyezhető. Ezeket a lemezeket méretre lehet rendelni, így nagyon kevés vágási veszteséggel lehet számolni.

Több fajta színből lehet választani. Bármilyen hajlásszögű tetőre alkalmas biztonsággal telepíthető. A megfelelő cserepes lemez kiválasztásával és a Toptető Kft. szakszerű kivitelezésével akár 35 év garancia is elérhető.

A cserepes lemez tető nem mohásodik, felülete nem szívja be a vizet. A lemez hővezetése miatt nyáron éjszaka nem olyan meleg, mint a cserép.

Azonnali hívás