Tetőépítés Érd

A TOP-TETŐ Kft. vállalja családi házak, nyaralók, közintézmények tetőépítés munkálatait. Az új tető elkészítését vállaljuk: Cserepes lemezzel, trapézlemezzel, bitumenes zsindely, korcolt lemezfedéssel, cserép és réz lemezzel is. Csapatunk tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ácsok tetőfedők és bádogos munkatársaink több tíz éves szakmai tapasztalattal fognak Önnek időt álló szép kalapot építeni a házára.

100 % Garancia

Az elvégzett munkáinkra 100% garanciát vállalunk, csak minőségi alapanyagokat használunk fel az Ön otthona érdekében.

Ingyenes helyszíni felmérés

Kollegáink telefonon állnak rendelkezésre. Minden esetben ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk az ország egész területén.

Azonnali munkakezdés

A megrendelt és elfogadott árajánlat után nem kell hónapokat várni a munka kezdésre. Rövid vállalási határidővel dolgozunk.

A cserépfedés a legelterjedtebb hagyományos tetőfedési mód. Két fő fajtája van: agyagcserép és betoncserép. Az agyagcserép formaválasztéka gazdagabb, de sérülékenyebb, mint a betoncserép.

Tartósság szempontjából elmondható, hogy a betoncserép tartósabb. Megfelelő légrés és fólia használat esetén elérhető garancia 50 év is lehet.

Telepítése magasabb hajlásszögű tető tervezést igényel.

A betoncserép mohásodásra hajlamos, nagy a hőtehetetlensége, ami azt jelenti, hogy nyáron éjszaka is igen meleg tud lenni a felülete. Tető teres lakóházaknál ezt érdemes figyelembe venni, és gondoskodni a tetőszigetelésről.

Tetőépítés Érd képek

Azonnali hívás