Palatető felújítás Környe

A tető az épület azon része, amely a legjobban kivan téve az időjárás viszontagságainak. Egy jó tető megvédi a ház többi szerkezeti elemét a víz okozta károsodástól.

Észszerűen elkövetett és átgondolt tetőfelújítással akár a fűtési költségeken is csökkenthet. Például kérheti tőlünk a tető hőszigetelését is.

Palatető felújítás cserepes lemezzel

Tökéletes választás lehet, ha Ön könnyűszerkezetes tetőben gondolkodik illetve a már meglévő palatetőjét szeretné felújítani. Ára olcsó és gyorsan felhelyezhető. Ezeket a lemezeket méretre lehet rendelni, így nagyon kevés vágási veszteséggel lehet számolni nyereg tető esetén.

Több fajta cserepes lemez színből lehet választani. Bármilyen hajlásszögű tetőre alkalmas biztonsággal telepíthető. A megfelelő cserepes lemez kiválasztásával és a Toptető Kft. szakszerű kivitelezésével akár 35 év garancia is elérhető.

A cserepes lemez tető nem mohásodik, felülete nem szívja be a vizet. A lemez hővezetése miatt nyáron éjszaka nem olyan meleg, mint a cserép.

A Toptető Kft vállalja családi házak, nyaralók, közintézmények tetőfedés munkálatait. Az új tető elkészítését vállaljuk: Cserepes lemezzel, trapézlemezzel, bitumenes zsindely, korcolt lemezfedéssel, cserép és réz lemezzel is.

Csapatunk tagjai nagy tapasztalattal rendelkező ácsok tetőfedők és bádogos munkatársaink több tíz éves szakmai tapasztalattal fognak Önnek időt álló szép kalapot építeni a házára.

Palatető felújítás Környe képekben

Azonnali hívás